Wonen Krant
Image default
Aanbiedingen

Fris design voor een nieuwe rijbeleving

Een visie wordt werkelijkheid: de BMW Vision iNEXT wordt de BMW iX. Met nog een jaar te gaan tot de marktintroductie eind 2021 geeft BMW Group alvast een preview van de BMW iX. De BMW iX is het eerste model dat is gebaseerd op een nieuw, modulair en schaalbaar platform. De BMW iX is een frisse interpretatie van design, duurzaamheid, rijplezier, veelzijdigheid en luxe, en is van meet af aan ontwikkeld voor volledig elektrische mobiliteit.

Nieuwe technologieën zijn basis voor vooruitgang op gebied van autonoom rijden.
De nieuwe technologieën die met de BMW iX debuteren bieden ook een basis voor grote vooruitgang op het vlak van autonoom rijden en digitale diensten. Zo is de rekenkracht 20 keer sterker dan bij voorgaande modellen. Daardoor kunnen twee keer zo veel gegevens worden verwerkt dan voorheen.

“Met de technologie in de BMW iX zetten we de nieuwe standaard in de industrie. De BMW iX heeft meer rekenkracht voor het verwerken van data en krachtiger sensortechnologie dan de nieuwste modellen uit ons huidige aanbod. Bovendien heeft de BMW iX 5G compatibiliteit, waarmee hij ook beschikt over nieuwe en verbeterde functies voor autonoom rijden en parkeren. Ook is hij voorzien van de high-performance vijfde generatie van ons elektrische aandrijfsysteem BMW eDrive,” zegt Frank Weber, Lid van de Raad van Bestuur van BMW AG, Development.

Fris design voor een nieuwe rijbeleving.
De BMW iX maakt de weg vrij voor een toekomstige generatie auto’s waarmee BMW een nieuwe betekenis geeft aan duurzaamheid, rijplezier en premium. Dit baanbrekende karakter komt duidelijk tot uiting in het design van de BMW. Hij biedt de basis voor een nieuw soort rijbeleving waarbij vertrouwen, ontspanning en vrije wil domineren.

Het exterieur van de BMW iX geeft een nieuwe invulling aan de krachtige proporties van een grote BMW SAV. De BMW iX is qua lengte en breedte vergelijkbaar met de BMW X5 en is dankzij zijn dalende daklijn vrijwel even hoog als de BMW X6. De wielbasis doet denken aan de BMW X7.

De minimale toepassing van karakterlijnen en de genereuze oppervlakken zorgen voor een ambiance van maximale zekerheid. De scherpe lijnen, heldere structuur en bijna rechthoekige contouren rond de wielkuipen dragen bij aan een imposant carrosserie-ontwerp. De minimalistische designtaal legt extra nadruk op de nauwkeurig vormgegeven details die het karakter, de merkidentiteit en de geoptimaliseerde aerodynamica van de BMW iX benadrukken.

BMW Populaire Private Lease Modellen

BMW’s actuele modelaanbod is zeer uitgebreid en loopt van de 1-serie en 2 Serie via de 3-serie, 4-serie en 5-serie in de (hogere) middenklasse, tot de luxe 7-serie limousine. Met de X1, X2, X3, X5 en X6 worden SUV-liefhebbers bediend. Via BMW Private Lease zijn de meeste modellen voordelig te rijden voor een vast bedrag per maand.

1 serie

De BMW 1 Serie is de meest compacte BMW serie. In de zoektocht naar grotere verkoopaantallen gaat BMW vanaf 2004 de concurrentie aan met populaire hatchback modellen als de Volkswagen Golf.

Als een van de weinige auto’s in zijn klasse was de BMW 1 Serie initieel uitgerust met achterwielaandrijving (eerste en tweede generatie). De nieuwste BMW 1 Serie heeft voorwielaandrijving.

BMW 1 serie Private Lease is de voordeligste manier om in nieuwe BMW te rijden. 

X1

In 2009 introduceerde BMW op de autosalon van Parijs de conceptversie van de eerste BMW X1. Met de X1 zet BMW zijn eerste model op de markt in de compacte SUV-klasse. De hoge instap en het rijcomfort zijn even wennen voor BMW rijders.

De tweede generatie BMW X1 verschijnt in 2015 en is in 2019 gefacelift. De eerste generatie BMW X1 is een mix van een stationwagen en een SUV.

In Nederland houden we van het stoere design en de hogere zit van SUV’s. Met BMW X1 Private Lease rijd je een ruime gezinsauto voor een aantrekkelijke prijs. 

X2

De BMW X2 is ideaal voor wie op zoek is naar een moderne en compacte SUV met de nodige luxe. Met zijn strakke uiterlijk is de X2 een echte eyecatcher.

De combinatie van uitermate gelikte looks, dynamische rijeigenschappen, een hoge kwaliteit afwerking en technieken boordevol innovatie, maakt dat de BMW X2 de ultieme allrounder is voor wie graag sportief onderweg is zonder op comfort in te leveren. Voor een SUV heeft de BMW X2 een opvallend lage daklijn.

BMW X2 Private Lease is een goedkope manier om in nieuwe BMW te rijden.

De BMW X2 onmiskenbaar lid van de BMW X-Familie. De X2 is korter en meer dan zeven centimeter lager dan de BMW X1, toch heeft hij wel dezelfde wielbasis.   De C-stijlen vallen op door twee BMW features: de kenmerkende BMW Hofmeister knik en het BMW logo, dat voor het eerst op deze plek is te vinden op een X model. De Hofmeister knik is licht verlengd en maakt visueel onderdeel uit van het portier.

3 Serie

De 3-serie is al jarenlang een populaire auto in het luxe segment. BMW liefhebbers kunnen hun hart ophalen want deze sportieve bolide is sinds kort verkrijgbaar als BMW 3 serie private lease edition. Je kan kiezen tussen een sedan of de ruimere station. De BMW 3-serie is één van de luxere auto’s in de leasemarkt dus vergelijken op prijs loont absoluut!

Private Lease

BMW modellen zijn met een laag maandbedrag populair in BMW Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

 

Wil je leasen, maar heb je nog geen idee welke auto bij je past? Een Private Lease Vergelijker biedt dan uitkomst. Filter in de private lease-vergelijker op verschillende categorieën. Bepaal bijvoorbeeld je budget, de looptijd, het aantal deuren en het aantal kilometer dat je verwacht te rijden. Je ziet nu precies welke auto’s aan jouw wensen voldoen.

Regelmatig hebben aanbieders scherpe aanbiedingen. Het is de moeite waard om dit goed in de gaten te houden want een korting van €20 per maand levert je, bij een looptijd van 60 maanden, een totaalvoordeel op van € 1.200. Maar is een goedkope deal ook daadwerkelijk een goede deal? Dit is helaas zeker niet altijd het geval. Contractvoorwaarden zoals een strenge opzegvoorwaarden of een hoge meerprijs per kilometer kunnen een private lease aanbieding toch minder aantrekkelijk maken.