Wonen Krant
Image default
Aanbiedingen

Zo pak jij je koffer het snelst in

Zo pak jij je koffer het snelst in

 

Ga je binnenkort op vakantie, dan ontkom je er natuurlijk niet aan dat jij je koffer in moet pakken. Misschien ben je als man in de luxe positie dat jij je geen zorgen hoeft te maken of al je kleding wel mee komt, maar voor de vrouwen die het werk moeten doen, hebben we een aantal tips. Het inpakken van een koffer kan namelijk niet alleen een stuk sneller, maar ook vele malen efficiënter. Dus zit jij ook altijd te prutsen met je föhn, beha en make-up, dan zijn deze tips een absolute must read voor jou! Je zult namelijk merken, dat wanneer jij je koffer op deze manier inpakt, je niet alleen een stuk meer kwijt kunt, maar het ook veel sneller gaat.

 

Leg alles tijdig klaar

 

Het inpakken van je koffer vanuit de kast is vaak niet heel verstandig. Zo mis je een stukje overzicht en weet je straks niet meer goed wat je nu wel of niet hebt gepakt. Het is dus verstandig om voor jezelf in je hoofd alvast setjes te maken en dit ook zo op het bed neer te leggen. Zo kun je in één oogopslag zien wat je allemaal hebt gepakt en kun je dat ene jurkje die je misschien bijna was vergeten alsnog klaarleggen. Heb je het gevoel dat je alles hebt, dan kun je verder met de volgende stap. Je zult namelijk merken, dat wanneer jij het stapsgewijs doet en dus met een plan, het allemaal nog wel reuze meevalt.

 

Op de juiste manier inpakken

 

Het inpakken van de koffer blijft voor velen ook nog wel eens een flinke uitdaging te zijn. Of ze hebben te weinig ruimte of ze nemen teveel mee. Om ervoor te zorgen dat jij je spullen allemaal mee kunt krijgen, doe je er goed aan om het in plaats van op de vouwen, te gaan rollen. Niet alleen scheelt dit een hele hoop ruimte, maar zorgt het er ook voor dat je kleding veel minder snel kreukt. Uiteraard kun je niet alles rollen, aangezien een prothese bh en ook postoperatieve bh natuurlijk een stukje stugger zijn. Toch maakt dat niets uit, ook deze kun je gewoon netjes plat in de koffer leggen. Je zult namelijk zien, dat wanneer je het op deze manier doet, je kleding een stuk mooier blijft en er ook veel meer in je koffer mee kan.