Wonen Krant
Image default
Beveiliging

Draadloos alarmsysteem

Inbrekers afschrikken met een goed alarmsysteem Technologie en innovatie komen samen met een Ajax alarm

Het is optimaal de moeite waard om een woning of pand van een bedrijf goed te beveiligen tegen inbraak. Dit doe je met een van de beste alarmsystemen, namelijk een draadloos alarmsysteem van Ajax. Deze zeer beveiligde systemen zorgen ervoor dat inbrekers hun interesse verliezen en liever de benen nemen. Toch een inbraak? Draadloze onderdelen van het alarm informeren elkaar zodat het de mogelijkheid biedt de politie op de hoogte te stellen. Je kunt deze optie bij het systeem kiezen. Alle modules hebben hun eigen taak. Je kunt veel modules op een hub plaatsen. De hub brengt de verbinding tot stand door middel van een simkaart en communiceert met alle andere componenten zonder enige bekabeling door de woning. Ook staat service bij ons voorop. Voor vragen over het systeem of informatie over installatie kunnen we je direct bijstaan.

Componenten van ons uitgebreide alarmsysteem

Met een starterskit kun je prima het systeem uitproberen. Ook kleine ruimtes werken prima met een starterskit. Belangrijke onderdelen van het alarm zijn inbegrepen in dit goedkope basispakket. Kies een zwarte of witte kleur. Alle onderdelen zien en mooi en strak uit qua design. Je sluit de hub aan op componenten door middel van installatie via LAN of GSM. Met de app van Ajax kun je het systeem prima volgen, instellen en up to date houden. Een bewegingssensor is inbegrepen samen met beveiliging stickers een hub en magneetcontact. Natuurlijk kun je ook kiezen voor de uitgebreide variant van onze startkit. Hierbij zit een extra touch codebedieningspaneel en draadloze binnensirene inbegrepen naast eerder genoemde basis componenten. Voor grote panden en panden met een hoger risico is een uitgebreid alarmkit aan te bevelen. Maak het makkelijker met camera’s. Eventuele onbevoegden worden zo ook op beeld vastgelegd. Ook kun je de beelden zien in de smartphone app. Onze camera’s zijn onder andere WIFI en IP camera’s voor binnen en voor buiten. Zowel compacte kleine dome camera’s als bullet camera’s zijn dan onderdeel van het systeem. De ene camera zal goed gebeurtenissen in de verte kunnen waarnemen, de andere zal meer een 360 graden beeld vast kunnen leggen rondom het pand. Alle camera’s leggen zeer veel detail vast op beeld.

De aanschaf van het draadloze alarm

Het draadloos alarmsysteem bevat gratis support en is direct jouw eigendom. Ook zal de verbinding optimaal zijn werk doen, dag en nacht door. Je kunt rekenen op een lange levensduur van zowel het systeem zelf als van de batterij. Met de app kun je het systeem zeer makkelijk bedienen. De technologie van dit systeem staat bekend als een van de meest betrouwbare. Voor slechter bereik plaats je extra versterkers. Ook zal het berichtencentrum je steeds recente meldingen sturen die je op je smartphone kunt raadplegen. Als er iemand in en om het huis aanwezig is zul je dit dan ook snel te weten komen. Verdachte zaken kunnen worden gemeld bij de politie. Een automatische optie bij een afgaand alarm is een meldkamer optie. De politie kan in noodgevallen direct op de stoep staan.

https://draadloos-alarmsysteem.com/