Wonen Krant
Image default
Dak gevel en schoorsteen

Werkwijze damwanden coaten.

Welke werkwijze voor het coaten van gevelbeplating.

Muren en gevels van kunststof of staal zijn over het algemeen onderhoudsvrij. Wanneer deze materialen echter gedurende enkele jaren de Nederlandse weersomstandigheden ervaren, zullen zij uiteindelijk tekenen van verkleuring en/of verwering vertonen, waarna roest kan ontstaan als er niet snel genoeg voor wordt gezorgd met de juiste beschermingsmethoden die te allen tijde worden toegepast – dit wil niet gebeuren!

Uw gevel is geen mooi visitekaartje meer? U vindt het aanschaffen van nieuwe platen te prijzig? De damwand spuiten is dan een goede keus. Dit kan, als u gebruikmaakt van onze diensten, heel voordelig. Ook bent u ervan verzekerd dat u voorlopig weer mooie gevels heeft. Men zorgt voor een frisse en strakke look van uw pand. Misschien heeft u te maken met corrosie. Of het pand is aangetast door verschillende weersomstandigheden. Men makt het weer als nieuw. Snel en voordelig. Wist u dat u uit verschillende kleuren kunt kiezen? Kiest u ook voor deze kostenbesparende oplossing met de beste schilder Almere.

Airless spuittechniek.

Als het oppervlak gereinigd en voorbereid is, beginnen we met een eerste laag verf of kit. Dit gebeurt op een milieuvriendelijke manier die niet schadelijk is voor mens of dier als ze in contact komen tijdens dit proces; het laat ook duurzame resultaten achter voor toekomstige lagen om op aan te brengen als we klaar zijn met spuiten langs alle kanten, inclusief de bovenranden.

 

Flevopainting is een professioneel schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in airless spuittechnieken. Zij zijn geassocieerd met De Betere Schilder, de ideale partner voor zowel particulieren als bedrijven die hun damwand of gevel willen laten bekleden met onze hoogwaardige spuitdiensten – of het nu gaat om het aanbrengen van reguliere onderhoudsfolie op een bestaand bouwproject; het aanbrengen van buitencoatings bij nieuwbouwrenovatie (wij doen ook gevelreparaties); het verwijderen van oude verf via schrapen/spuiten met behoud van historische stofintegriteit waar mogelijk.

U profiteert dan van onder andere deze voordelen:

• Altijd gegarandeerd het mooiste resultaat
• We hebben minstens 15 gecertificeerde vakmensen in dienst
• Jarenlange ervaring
• We voerden al een heel aantal grote projecten uit voor diverse bedrijven
• De laagste prijzen
• Groot assortiment coatings
• Milieuvriendelijk

Neem dus contact op met dit bedrijf en laat een vrijblijfende offerte maken.

 

https://flevopainting.nl/