Wonen Krant
Image default
Decoratie en accessoires

Genoeg keuze in TV standaards

TV kijken wordt een groter plezier wanneer je de TV kunt plaatsen daar waar het voor jou het beste uitkomt. Dat betekent dat een TV niet altijd aan de muur moet hangen of weggewerkt hoeft te zitten in een meubel. De TV kan ook een plek in de ruimte verdienen. Door een mooie vormgeving van de TV standaard brengt de TV een heel eigen sfeer in het interieur. Maar een standaard kan natuurlijk ook heel praktisch zijn zodat de TV in verschillende ruimtes benut kan worden. Voldoende mogelijkheden dus om TV kijken tot een heel persoonlijke ervaring te maken.

Oogstrelend ontwerp

Een TV standaard kan een prominente rol in het interieur innemen, mede afhankelijk van het formaat. De design TV standaard, met een beukenhouten voet en vier poten of als driepoot geleverd of misschien met een strakke ronde voet waardoor het gewicht van de TV goed verdeeld wordt, past eigenlijk binnen iedere inrichting, net als de driepoot van strak metaal. De mogelijkheid om snoeren netjes weg te werken zorgt voor een opgeruimde en nette inrichting. Door het kiezen van een goede TV standaard heb je het genot van TV kijken zoals jij dat wilt in combinatie met een bij jou passend meubel.

De echte professional

De professionele TV standaarden zijn robuuster van uitvoering en hebben veelal de mogelijkheid bijbehorende apparatuur op de TV standaard te plaatsen. Daardoor staat alles wat je nodig hebt makkelijk en overzichtelijk bij elkaar. Deze TV standaard is er ook in een verrijdbare uitvoering zodat je alleen de snoeren uit het stopcontact hoeft te halen en de TV op standaard kan naar een andere plek gereden worden.

Praktische oplossingen voor thuis

Een verrijdbare TV standaard voor thuis levert dezelfde voordelen op. Je hebt in dat geval slechts een TV nodig om in de kamer, de slaapkamer of eventueel de keuken TV te kunnen kijken. Je hoeft dus, waar je ook bent, geen enkel favoriet programma meer te missen. Variaties in uitvoeringen zijn er meer dan voldoende. Ook nu kun je bijbehorende apparatuur eenvoudig meeverhuizen. Door extra plateau’s is daar voldoende ruimte voor, net als voor het wegwerken van kabels.

Desktop TV standaard

Soms komt het beter uit de TV op tafel te hebben staan, in een kast te plaatsen of op een meubel te zetten. Deze TV standaard kan eenvoudig gemonteerd worden voor een stevige ondergrond en is geschikt voor een TV van zevenendertig tot vijfenvijftig inch. Dus ook voor het plaatsen van een grote TV kan deze multifunctionele TV standaard gebruikt worden, mits niet zwaarder dan veertig kilo. Hij is in hoogte verstelbaar en staat dus altijd in de juiste kijkhoek.

TV kijken is een echte beleving, een vorm van ontspanning waarin je even weg kunt dromen. Met gebruik van een goed gekozen TV standaard wordt het een optimale ervaring. Tevoren beslis je al waar de ideale TV standaard voor jou aan moet voldoen: wat de uitstraling moet zijn, welke kijkhoek je wilt hebben, de hoogte, de plek in huis of op kantoor en hoe je het gebruiksgemak gaat invullen. Uit het overgebleven aanbod is het eenvoudig kiezen. TV kijken was nog nooit zo compleet.