Wonen Krant
Image default
Deur kozijn raam trap

Een vliegengordijn voor je deur bestel je in deze webshop

Heb je last van insecten in je woning? Dan biedt een vliegengordijn voor je deur uitkomst. Zeker wanneer je een exemplaar kiest dat automatisch sluit wanneer je in- of uitloopt, maken muggen, vliegen en wespen weinig kans. Bij Torresol kun je uitstekend terecht voor het kopen van een hoogwaardig vliegengordijn. Dit kan in zowel de webshop als bij een van de 250 verkooppunten in heel Nederland. Ga je het vliegengordijn bestellen of heb je je gordijn eenmaal in huis, dan ervaar je al snel vele voordelen. Ben je benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder!

Wat zijn de voordelen van een vliegengordijn van deze aanbieder?

Al sinds 1990 is Torresol actief als fabrikant, groothandel en distributeur van vliegenwering. Het vliegengordijn dat je bij deze specialist voor je deur bestelt, is gemaakt in Nederland. Hierdoor kan het bedrijf de hoogwaardige kwaliteit van het product garanderen. Daarnaast profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen en materiaalsoorten. Zo vind je altijd een vliegengordijn dat perfect aansluit bij jouw woning;
  • Het bedrijf heeft 25 jaar ervaring in het vak en weet dus precies waar een vliegengordijn aan moet voldoen. Ook is het altijd op de hoogte van de laatste trends en speelt het in op de huidige behoeften op de markt. Zo kies je hier onder andere voor een gordijn met magneten dat automatisch sluit;
  • De vliegengordijnen zijn in de meeste gevallen gemakkelijk te bevestigen. Je hebt daarvoor geen boren of schroeven nodig.

Geniet van een zorgeloze zomer

Het motto van Torresol luidt “Hello summer, goodbye insects!” – je geniet dan ook van een zorgeloze zomer als je een vliegengordijn voor je deur bestelt. Bestel je een vliegengordijn in de webshop? Dan wordt deze al binnen één à twee dagen bij jou thuisbezorgd. Als je het gordijn liever eerst in het echt wil bekijken, gebruik je de handige store locator voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

https://www.torresol.nl/