Wonen Krant
Image default
Meubels

Stel jouw droombank samen bij Sav & Økse

Iedereen droomt van een bank die niet alleen comfortabel is, maar ook perfect past bij hun persoonlijke stijl en interieur. Bij Sav & Økse begrijpen we dit als geen ander en geloven we in de kracht van maatwerk. In dit artikel gaan we dieper in op hoe je jouw ideale Scandinavische bank kunt samenstellen, helemaal naar jouw wensen, met behulp van onze meubelconfigurator op de website.

Sav & Økse bankencollectie

De Sav & Økse-collectie omvat maar liefst 8 unieke bankmodellen. Van strakke, minimalistische ontwerpen tot meer traditionele Scandinavische stijlen, er is voor elk wat wils. Onze banken combineren Scandinavisch design met Nederlandse nuchterheid. De banken zijn ontworpen met oog voor detail, vorm en zitcomfort. Bij alle Scandinavische banken is ruime keuze in afmetingen, stofsoort en kleur. Stel je eigen bank samen: er zijn hoekbanken, rechte banken of modulaire banken. Dus of je nu houdt van minimalistisch, strak, elegant of ronde vormen, er is altijd een bank voor jou.

Keuze uit 7 stoffen

Onze banken worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in 7 verschillende stoffen: Bloq, Queens, Denno, Adore, Copenhagen, Mosso en Tamini. Via de website zijn stofstalen te bestellen.

Kies jouw favoriete kleur

Met meer dan 30 stofkleuren om uit te kiezen, kun je jouw bank echt personaliseren. Ontdek hoe verschillende kleuren jouw bank een unieke uitstraling kunnen geven en hoe je kunt spelen met contrasten in je interieur.

Gebruik de meubelconfigurator

Onze meubelconfigurator op de website is jouw tool voor het samenstellen van jouw Scandinavische bank. Van de keuze van het model en de stof en stofkleur, alles is aanpasbaar. Bij sommige modellen zijn er ook diverse opties voor de poten.

Maak je interieur compleet

Bij Sav & Økse geloven we in de kracht van maatwerk om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen. Jouw Scandinavische bank is het middelpunt van jouw leefruimte, en met onze uitgebreide keuzemogelijkheden en meubelconfigurator kun je precies dat bereiken wat je voor ogen hebt. Maak vandaag nog kennis met de wereld van maatwerk en ontdek hoe je jouw perfecte moderne Scandinavische bank kunt samenstellen. Liever persoonlijke hulp? Kom dan langs in de showroom van De Machinekamer in Zaandam of Utrecht.

 

https://www.sav-okse.nl/nl/