Wonen Krant
Image default
Slaapkamer

Waarom kiezen voor een hoofdbord op maat?

Een hoofdbord op maat geeft je volledige keuzevrijheid. Keuze over de uitstraling, maar ook over comfort. Je slaapkamer moet een plek zijn waar je echt tot rust kan komen. Daarnaast is het zelf samenstellen van een hoofdbord leuk. In deze blog bespreek ik alle voordelen.

Stijlvolle uitstraling

Een hoofdbord is vaak het eerste wat je ziet, als je de slaapkamer binnenkomt. Het is dé blikvanger van de kamer. Bij Nilson Beds hebben ze verschillende hoofdborden. Sommige ontworpen door bekende designers zoals: Wolterinck en Remy Meijers. Zij maken echte design hoofdborden. Kies een hoofdbord dat gezien mag worden.

Extra ondersteuning

Een hoofdbord is niet alleen mooi, het geeft ook comfort. Als je in bed een boek leest, kan je ertegenaan zitten. Het is beter voor je rug om tegen een zacht hoofdbord te steunen dan tegen een koude muur. Daarnaast kan een hoofdbord ook voorkomen dat er kussens van je bed vallen. Door het hoofdbord op maat te laten maken geniet je van ultiem comfort.

Twee bedden

Als je twee losse bedden naast elkaar hebt, is een hoofdbord dé oplossing. Een hoofdbord zorgt ervoor dat de bedden niet meer uit elkaar schuiven. Ook kan je het hoofdbord aan de muur bevestigen, hiermee blijft je bed op dezelfde plek.

Ingebouwde techniek

In alle hoofdborden van Nilson Beds kan elektra worden ingebouwd. Schakelaars, stopcontacten en leeslampjes. Zo kan je, je telefoon of E-reader vanuit bed opladen. Een leeslampje aan je hoofdbord bespaard ruimte. 

Jarenlang plezier

Een op maat gemaakt hoofdbord voldoet aan al je wensen. Door te investeren in een kwaliteitshoofdbord, geniet je jarenlang van een chique uitstraling én exclusief comfort. Zeker de moeite waard.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bij Nilson krijg je advies op maat.