Wonen Krant
Image default
Woningen

De 3 beste renovaties voor je huis

Na een tijdje begint elk huis vroeg of laat oud te worden. In dit geval zijn er een aantal renovaties die je kunt ondergaan om je huis weer een nieuw leven te geven. In dit artikel worden de beste renovaties beschreven en waarom ze tot de beste renovaties behoren.

1.      Slaapkamerrenovatie

Van de vierentwintig uur slaap je er acht. Dat wil dus zeggen dat je een derde deel van je leven op bed doorbrengt. Dit maakt dat een slaapkamerrenovatie tot de beste renovaties voor je huis behoord. Daarnaast hoeven slaapkamerrenovaties niet duur te zijn en kun je de bijbehorende klusjes vaak makkelijk zelf uitvoeren. Een nieuw laminaat, wat meubels en een laagje verf kunnen een slaapkamer al compleet renoveren.

2.      Badkamerrenovatie

Naast een fijne slaapkamer wil je ook een fijne badkamer hebben. Een gedateerde badkamer voelt al snel oud en vies. In tegenstelling tot een slaapkamer kun je de meeste klusjes met betrekking tot sanitaire voorzieningen zoals de wc of badkamer overlaten aan een klusjesman of loodgieter. Door bijvoorbeeld simpelweg ´loodgieter Maastricht` te googelen vind je de beste loodgieters bij jou in de buurt.

3.      Tuinrenovatie

Tot slot maakt een tuinrenovatie al vaak een wereld van verschil. Net als klusjes in de slaapkamer kun je klusjes in de tuin makkelijk zelf uitvoeren. Daarnaast hoeven deze klusjes vaak nauwelijks tot geen geld te kosten. Denk maar aan het verwijderen van onkruid, het maaien van het gras of het verzorgen van planten. Ook kan een likje verf vaak al wonderen doen. Denk maar aan het schilderen van de schutting, het tuinhuis of de buitenmuur. Dit geld zowel voor de voor als achtertuin. Toch moest je je niet vergissen in de eventuele kostprijs van de renovatie. Een nieuwe plant is niet prijzig maar wanneer je een gehele tuin moet decoreren kan de prijs vaker duurder uitvallen dan je denkt. 

https://www.deklussenbox.nl/loodgieter