Wonen Krant
Image default
Woonkamer

Maak jouw DIY project af met stalen salonpoten.

Wil je jouw salontafel een nieuw leven in blazen? Neem dan eens een kijken op de website van industriele-tafels.com. Met de prachtige salonpoten van industriele-tafels.com kan je jouw salontafel doormiddel van een simpele en goedkope oplossing weer een upgrade geven. Met onze salonpoten ziet jouw salontafel er weer als nieuw uit.

Collectie

Bij industriele-tafels hebben wij een ruime collectie aan salontafelpoten welke wij ook regelmatig aanvullen met nieuwe modellen. Op deze manier gaan wij mee met elke nieuwe trend en kan je jouw salontafel weer helemaal van NU maken. Door onze ruime collectie is er voor elk wat wils. Wij zijn er bewust van dat elk interieur anders is en dat iedereen zijn eigen woonstijl heeft. Voor een echt typisch industrieel huis adviseren wij onze X salonpoten. Deze hebben wij in 2 maten, de smalle variant met een 5×2,5 koker een de robuuste variant met een 8×8 koker. Het leuke is dat je de X poten ook kan combineren met onze X tafelpoten en X bankpoten.

De afwerking van de stalen salonpoten.

Onze stalen salonpoten zijn afgewerkte met een sterke en degelijke poedercoating. Een poedercoating is de sterkste behandeling die je kan hebben op een stalen tafelpoot. De coating zorgt er niet alleen voor dat de poten beschermd zijn, maar geeft de salonpoten ook een strakke en mooie uitstraling. Je kunt uit 2 kleuren kiezen, zo hebben wij een frisse witte kleur en een chique zwarte kleur.

Hoe monteer je de salonpoten?

De salonpoten zijn eenvoudig te monteren. Heb je gekozen voor 2 losse stalen poten dan leg je het blad op de grond. Meet je uit waar je de poten wil hebben en schroeft ze vast. Wij hebben ook salonpoten voor in het midden van het blad. Deze poten dien je eerst zelf nog in elkaar te zetten en kan je vervolgens aan het blad monteren.

 

Heb jij interesse in de stalen salonpoten, kijk dan voor meer informatie op www.industriele-tafels.com

https://www.industriele-tafels.com/salon-tafelpoten/