Wonen Krant
Image default
Duurzaam en gezond wonen

Een geweldige manier om geld te besparen!

Als u op zoek bent naar een geweldige manier om oud ijzer te recyclen en tegelijkertijd geld te besparen, kijk dan niet verder dan Rotterdam Iron Recycling! Wij zijn een kosteneffectief en milieuvriendelijk recyclingbedrijf dat trots is op zijn werk. Wij recyclen alle soorten ijzer, van huishoudelijke artikelen tot auto-onderdelen en alles daartussenin. Dus of u nu op zoek bent naar een paar oude stukken schroot of een hele auto, wij kunnen u helpen.

Wat we doen

Bij oud ijzer Rotterdam geloven we dat recycling gemakkelijk en betaalbaar moet zijn voor iedereen. Daarom bieden we verschillende diensten aan om het recyclen van uw oud ijzer zo gemakkelijk mogelijk te maken. We hebben een gratis ophaaldienst voor grotere stukken, en we bieden ook afgiftepunten voor kleinere stukken. We leveren zelfs een recyclingcertificaat voor al onze klanten, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw ijzer op de juiste manier wordt gerecycled.

 

Waarom voor ons kiezen?

Er zijn vele redenen om Rotterdam Iron Recycling te verkiezen boven andere recyclingbedrijven. Allereerst bieden wij de meest concurrerende prijzen in de regio. We zijn er ook trots op dat we een milieuvriendelijk bedrijf zijn, en we maken het onze missie om zoveel mogelijk ijzer te recyclen. Tot slot zijn we een familiebedrijf, dus u kunt er zeker van zijn dat u uw lokale gemeenschap steunt als u voor ons kiest.

 

Hoe te beginnen

Als u uw oud ijzer bij ons wilt laten recyclen, moet u een paar eenvoudige stappen volgen. Eerst verzamelt u al het ijzer dat u wilt recyclen. Vervolgens belt u ons op of bezoekt u onze website om een gratis pick-up te plannen of om uw items op een van onze locaties af te geven. En dat is het! Wij zorgen voor de rest.

Uw oud ijzer recycleren is een geweldige manier om geld te besparen en tegelijkertijd het milieu te helpen. En er is geen betere plek om dit te doen dan bij Rotterdam Iron Recycling. Wij bieden concurrerende prijzen, handige diensten, en we zijn gepassioneerd over wat we doen. Dus als u klaar bent om te beginnen, verzamel dan uw oude ijzer en bel ons vandaag nog!