Wonen Krant
Image default
Verhuizen

Emigreren naar België, de voors en de tegens.

Ben je verliefd geworden op het prachtige België en droom je ervan om erheen te emigreren?

Wij begrijpen dat volkomen!
Wanneer jij eens rust zoek van de drukke wereld of in contact wil komen met authentieke steden, vriendelijkheid en verschillende culturen, dan is dit blog precies wat jij moet lezen. We brengen zonder franje, over waarom wonen in België zijn voordelen (maar ook nadelen) heeft – alleen maar om ervoor te zorgen dat je er een weloverwogen besluit kan maken. Alle ingrediënten vermelden om het plaatje compleet te make van glooiende groene heuvels, gezellige dorpjes tussen landschap vol met groene heuvels, naast het fonkelmoderne Brussel – wiens avonturiers allure aantrekken uit alle hoeken van Europa.

Voordelen van wonen in België.

België heeft veel te bieden naast zijn prachtige natuur, romantische dorpjes en prachtige uitzichten. Vooral de huizenmarkt is een aantrekkelijke optie voor veel Nederlanders die een huis willen kopen – met prijzen die aanzienlijk goedkoper zijn dan die in Nederland. Niet alleen dat, maar u kunt ook meer krijgen voor uw geld met huizen die meer waarde bieden in heel België. Dit maakt het uiteindelijk niet alleen esthetisch of romantisch een geweldige kans, maar ook financieel.
Als u op zoek bent naar een meer betaalbare woonsituatie, bieden Nederland en België volop mogelijkheden. In landelijke gebieden kun je veel grotere woningen krijgen, zoals vrijstaande huizen met grote percelen tegen prijzen die je portemonnee niet zullen breken. Bouwgrond is ook betaalbaar, dus als bouwen vanuit het niets een optie voor u is, is het de moeite waard om een van beide landen te overwegen. Behalve dat u geld bespaart op huis- of bouwvergunningen vanwege de minder ingewikkelde processen, zullen degenen die een verhuizing plannen nog meer profiteren dankzij de goedkopere gas- en elektriciteitskosten. Zorg er dus voor dat u de Lage Landen niet over het hoofd ziet wanneer u op zoek bent naar plaatsen in het buitenland waar het leven budgetvriendelijk kan zijn, maar toch vol avontuur.

Nadelen van wonin in België.

Verhuizen naar België heeft veel overtuigende voordelen die de overstap naar het buitenland de moeite waard kunnen maken. Niet alleen zijn de frietjes lekkerder, maar ook de huisvesting is betaalbaarder! Maar er kunnen ook nadelen zijn: de belastingen kunnen hoger zijn dan in Nederland en je zult niet iedereen begrijpen, omdat in een groot deel van het land Frans en Vlaams de boventoon voeren. Werken in het buitenland betekent ook het verlies van sociale uitkeringen thuis, dus het is belangrijk om alle voor- en nadelen af te wegen voordat je verhuist.

Laat u een goed voorlichten door een Adviesburo dat is gevestigd in Lommel, dus België. Zij doen al jarenlang dit werk tot veel tevredenheid bij klanten. Maak eens een afspraak met www.emigrerennaarbelgie.be/ 
Zij kijken ook naar uw mogelijke hypotheek, en de nodige verzekeringen.

https://www.emigrerennaarbelgie.be/