Wonen Krant
Image default
Woning kopen

Geen tijd om de woning verkoopklaar te maken of snel uw huis willen verkopen?

Veel mensen krijgen in de loop van het leven plannen en deze plannen kunnen ook in een later stadium sterker worden om bepaalde dromen of plannen waar te gaan maken. Denk bijvoorbeeld aan mensen die naar het buitenland willen verhuizen, zoals Spanje of Azië waar veel mensen heen gaan met de overwaarde van hun huis. Maar ook mensen die (helaas) iemand zijn verloren en het geërfde huis, snel willen verkopen. Dit eventueel gepaard met de wens om een bedrijf op te zetten of elders in te investeren. Het probleem waar mensen echter voor komen te staan als zij een huis willen verkopen, is het verkoopklaar maken van een woning.

Waarom is dit juist nu in deze tijd een issue?

Het antwoord is heel simpel: tijd en geld! Stel dat u een woning met achterstallig onderhoud wenst te verkopen, dan zult u offertes moeten aanvragen, kosten maken, of wellicht het zelf repareren cq. onderhouden. Zo kan het zijn dat de WC er niet netjes uit ziet of de kozijnen geverfd moeten worden. Allemaal geen nette zaken om dat op openbare verkoop websites te presteren. Zowel buren, familie als andere buurtgenoten zien het huis waar u of uw naasten in hebben gewoond. Veel mensen maken daarom hun woning verkoopklaar en nog belangrijker: omdat het dan meer oplevert. Maar het levert ook meer op, doordat de nieuwe woning eigenaar dan ook geen onderhoudskosten heeft.

Voordeel van de opkoper of professionele belegger onderbelicht

Tot slot willen wij u melden dat het voordeel van een woningopkoper is, dat zij door de schade en onderhoudsproblemen heen kijken. De kosten zijn natuurlijk voor de opkoper en zal resulteren in een iets lagere verkoopprijs, maar u bent er wel vanaf. En zoveel minder zal het huis ook weer niet opleveren. Een particulier kan een woning gewoon weigeren, als er geen geld is. Dit waar een opkoper vaak vaste mensen heeft om bepaalde zaken tegen een gereduceerd tarief te herstellen.

Sons Real Estate uw vastgoedbedrijf

Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf die alle soorten huizen opkoopt en waar u uiteraard uw woning aan kunt verkopen. Dit begint altijd met een bod op afstand, waarna een kort gesprek plaatsvind en er eventueel een bezichtiging plaatsvindt. U kunt dus al zekerheid verkrijgen binnen enkele uren tot een dag. De bezichtiging is puur om te kijken of alles klopt wat gecommuniceerd is. Want vastgoedbedrijven weten exact hoe de vork in te steel steekt, en kunnen eigenlijk zonder bezichtiging al zien wat het waard is. In ruim 90% van de gevallen blijft dan het bod op afstand staan. Pas als zowel u als het vastgoedbedrijf rond zijn gekomen, inclusief de door u te bepalen overdrachtsdatum, is er sprake van een verkoop. Uiteraard wenst Sons Real Estate u veel succes!

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/