Wonen Krant
Image default
Woon winkels

Een unieke sfeer in je woonkamer

Ben je die standaard design woonkamers wel een beetje zat en wil je je eigen unieke sfeer in de woonkamer creëren? Het verschil tussen een showroom en een eigen plekje, daar gaat het om. Wil jij weten hoe je net dat beetje extra sfeer krijgt?  Lees hier wat handige tips.

Kelimvloerkleden voor een oosterse sfeer

Een kelimvloerkleed is een smaakvol vloerkleed met een karakteristieke Oriëntaalse uitstraling. Kelimvloerkleden zijn daarnaast ook van een mooie kwaliteit waar je nog lang plezier van kan hebben. Het zijn niet de standaardkleden die je vaak in de woonwinkels vindt waar zo’n beetje half Nederland naar toe gaat. Nee, met een kelimvloerkleed kies je voor een speciale sfeer.

Sentiment

Alleen maar interieur kiezen op stijl, kan al snel zorgen voor een showroom woonkamer gevoel. Waarom niet die spulletjes erin zetten, die misschien er niet zo mooi in staan, maar waar je stiekem wel gehecht aan bent? Waarom niet het sentiment toelaten? Soms kom je erachter dat het helemaal niet gek staat in het interieur, sterker nog: het geeft een uniek karakter aan de ruimte.

Niet te clean

Minimalisme is in, maar als het te clean wordt verdwijnt soms ook het leven uit de woonkamer. Zorg voor planten en maak er geen overdreven sport van dat alles ook maar meteen moet worden opgeruimd. Rommel is niet fijn, maar te weinig spullen kan een museum gevoel geven. Laat de woonkamer je wel blijven uitnodigen om iets te doen, zoals een goed boek lezen. Er is niks mis mee dat dit boek gewoon op tafel ligt. Niet alles hoef je op te ruimen.

Durven en doen

Soms ben je zo bezig met wat anderen ervan vinden, dat je niet meer kijkt naar wat je zelf wil met je woonkamer. Ben jij zo’n iemand? Bedenk dan: wat nu als anderen jouw woonkamer niet zo mooi vinden? Is dat erg? Bekijk eerst eens wat je zelf leuk lijkt en durf daar ook voor te kiezen.

https://www.koremanmaastricht.nl/product-categorie/tapijten/oriental-collection/kelim/