Wonen Krant
Image default
Consumenteninformatie

Zo richt je een mooie mancave of sheshed in

In de drukke maatschappij waarin we leven, hebben we soms behoefte aan wat “me-time”. Waar breng jij deze tijd het liefst door? Een mancave of sheshed is de beste plaats om even helemaal tot jezelf te komen. Waar creëer je zo’n plek voor jezelf en hoe richt je deze in? Wij geven je tips.

Waar creëer jij je mancave of sheshed?

Een mancave of sheshed is een plek waar jij tot rust komt. Hier kun je lekker jezelf zijn, hobby’s oppakken en tijd spenderen met vrienden. Een kelder of zolder is een goede plaats voor zo’n ruimte. Heb je geen extra ruimte over in huis of wil je graag extra privacy? Laat dan een mooi tuinhuis neerzetten.

Tips voor het inrichten van een mancave of sheshed

Hoe je jouw relaxruimte inricht, hangt helemaal af van jouw persoonlijke voorkeur. Het belangrijkste is dat je een ruimte creëert waar je helemaal tot rust kunt komen. Wij geven je wat ideeën en tips.

Een tv

Lekker tot rust komen? Met een tv kun jij je favoriete series en programma’s kijken. Een grote tv is ook onmisbaar als je graag je vrienden uitnodigt voor filmavondjes. Een nieuwe tv kopen, hoeft niet duur te zijn, maar als je graag het beste van het beste wilt, is het een behoorlijke investering. Wil je niet zo veel kwijt zijn aan je mancave of sheshed? Je kunt een tv huren. Voor een mooi bedrag per maand geniet je dan van alle luxe die een moderne tv te bieden heeft.

Ruimte voor hobby’s

Zorg ervoor dat je een ruimte creëert waar jij je bezig kunt houden met je hobby’s. Een pooltafel en een werkbank zijn vaak terug te vinden in mancaves, terwijl naaimachines populair zijn in shesheds. Daarnaast is het een idee om ruimte vrij te houden om te schilderen of muziek te maken. Heb jij hobby’s of wil je een nieuwe hobby oppakken? Hou hier dan zeker rekening mee tijdens de mancave- of sheshedinrichting.

Creëer comfort

Het is belangrijk dat je van comfort geniet in jouw relaxruimte. Een comfortabele bank of fauteuil mag dus niet ontbreken in de mancave of sheshed. Gun jezelf ook andere gemakken. Een waterkoker, een koffiezetapparaat en een kleine koelkast waar je drankjes in kwijt kunt zijn geweldige apparaten om in jouw relaxruimte te hebben.

https://www.skala.nl/