Wonen Krant
Image default
Woningaanbod

Voordelen van een lokale makelaar

Hilversum is een stad met heel veel mogelijkheden. U kan er genieten van het uitgaansleven, vele winkels in de buurt, kortom, er is heel wat te beleven in deze stad. Wanneer u wilt verhuizen in Hilversum kunt u bij vele makelaars terecht. Het kan echter vele voordelen hebben om een lokale makelaar in te schakelen. In deze blog vertellen we u graag meer over de voordelen van een lokale makelaar.

Waarom kiezen voor Van der Helm makelaars?

Van der Helm makelaars heeft veel kennis van de lokale markt in Hilversum. Of het nu gaat om (ver)huur, (ver)koop, of een taxatie, wij staan voor u klaar. Wanneer u voor ons kiest brengt dit enkele voordelen met zich mee, zoals:

  • Kiezen voor een lokale makelaar is ook vaak kiezen voor vakkennis. Vakkennis in de zin dat deze makelaars de locatie door en door kennen. Dit is ook het geval bij ons. Wij kunnen u dus veel vertellen over het wonen in Hilversum.
  • Wanneer u kiest voor een lokale makelaar kiest u voor persoonlijk en intensief contact. Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en u kunt altijd bij ons terecht met vragen en/of opmerkingen.
  • U kiest voor zekerheid. Onze klanten hebben ons namelijk beoordeeld met een 9,3 op Funda!
  • Van der Helm & Co Makelaars is lid van de NVM, de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed. Dit lidmaatschap geeft u de garantie dat onze juridische en vakinhoudelijke kennis actueel is en biedt u extra zekerheid in de vorm van verschillende aansprakelijkheidsverzekeringen. Daarnaast bieden wij extra service. Als één van de weinige makelaars in regio Hilversum nemen wij ruim de tijd voor een bezichtiging of gesprek. 

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over de voordelen van een lokale makelaar of heeft u interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij hebben een grote kennis van de lokale markt in Hilversum. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

https://www.vanderhelm.nl/