Wonen Krant
Image default
Inrichting

Linnen gordijnen op maat kopen! Wij zijn er voor jou

Door het gebruik van Linnen gordijnen brengt u sfeer aan. Sfeer is iets wat een rumte makat of breekt. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

 

Een stijlvol natuurproduct, linnen gordijnen is de oplossing

Linnen is een natuurproduct dat wordt gemaakt van de vezels van de vlasplant. Deze komt grotendeels uit Europa.  Ook wordt linnen op milieuvriendelijke wijze geproduceerd, het product is dus zeer duurzaam. En daarom erg populair. De stof linnen heeft nog meer bijzondere eigenschappen. Het materiaal is sterk en kleurvast. Bovendien kan de stof 20 procent van het eigen gewicht absorberen aan vocht, terwijl het fris en droog blijft aanvoelen. Natuurproducten zijn erg populair in hedendaagse interieurs. De grove structuur van linnen geeft de gordijnen een natuurlijke en luxueuze uitstraling. Wanneer u linnen gordijnen laat voeren worden ze een stuk voller. Dit benadrukt het stoere karakter van de gordijnen. 

Linnen gordijnen op maat gemaakt, speciaal voor jou

Al onze linnen gordijnen worden gratis voor u op maat gemaakt. U kiest niet alleen het materiaal en de kleur, maar dus ook deafmetingen. Daarnaast kunt u ook nog zelf de veoring en de afwerking kiezen. U bent dus zelf de regisseur van uw gordijnen en bent verzekerd van gordijnen die bij u passen.  Kiest u voor linnen, linnenlook of transparant? Wilt u de gordijnen gratis laten voeren? Hangt u de gordijnen aan een rail of roede of kiest u voor losse ringen of zeilringen? Het kan allemaal. Om er voor te zorgen dat de gordijnen goed hangen, is het belangrijk om uw raam vooraf zorgvuldig op te meten. U meet de totale breedte, de totale hoogte en de breedte van het linker- en het rechter deel. Voor het meten van de hoogte moet u rekening houden met de ophangmethode. Bij rails, een roede of ingeslagen ringen meet u vanaf de bovenkant van de rail tot de vloer of vensterbank. Bij een roede met losse ringen meet u vanaf de onderkant van de grote ring tot de vloer of vensterbank. De juiste metingen zijn belangrijk voor het perfecte resultaat. 

Eindeloze opties en keuzes

Er zijn in onze shop 3 verschillende grordijnen te vinden, linnen gordijnen, linnenlook en transparante. De verschillende materialen hebben ook verschillende eigenschappen. Linnen heeft een grove structuur die zorgt voor een luxe uitstraling.  Linnenlook gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester. Toch hebben ze de karakteristieke uitstraling en structuur van linnen gordijnen.  Transparante gordijnen staan ook wel bekend als vitrage of inbetweens. Deze gordijnen zijn een combinatie van polyester en linnen. De fijn geweven stof filtert niet alleen het licht, maar ook de doorkijk. Wta past er bij u? Of wil u nog meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Linen gordijnen zijn razend popular door de oneindige mogelijkheden. Daarnaast bent u verzekerd van een enorme groei in sfeer met de linnen gordijnen. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.