Wonen Krant
Image default
Inrichting

Versier je huis met Nkuku

 

Nkuku is een fair trade home decor bedrijf dat een breed scala aan handgemaakte producten aanbiedt. Van vazen en wandkleden tot tafellopers en kaarsen, Nkuku heeft voor elk wat wils. En omdat al hun producten handgemaakt zijn, kun je er zeker van zijn dat je met je aankoop ambachtslieden in ontwikkelingslanden steunt.


Nkuku

Nkuku werd opgericht in 2001 met het doel om fair trade werkgelegenheid te bieden aan ambachtslieden in ontwikkelingslanden. Tegenwoordig werkt Nkuku met meer dan 200 ambachtslieden in India, Bangladesh, Peru, Chili en Marokko. Door bij Nkuku te kopen, kun je er zeker van zijn dat je traditionele ambachtelijke vaardigheden steunt en tegelijkertijd helpt het culturele erfgoed in stand te houden.

 

De producten van Nkuku zijn allemaal handgemaakt van natuurlijke materialen. Hun vazen zijn gemaakt van gerecycled glas, hun tafellopers zijn gemaakt van handgeweven katoen, en hun kaarsen zijn gemaakt van duurzame palmwas. En omdat ze alleen natuurlijke materialen gebruiken, zijn de producten van Nkuku allemaal milieuvriendelijk. Je helpt dus niet alleen om wereldwijde ambachtslieden te steunen als je bij Nkuku koopt, maar ook om het milieu te beschermen 

Als je op zoek bent naar unieke, handgemaakte woondecoratie, zoek dan niet verder dan Nkuku. Met een breed scala aan producten van natuurlijke materialen heeft Nkuku voor elk wat wils. En omdat hun producten allemaal met de hand worden gemaakt door ambachtslieden in ontwikkelingslanden, kun je er zeker van zijn dat je met je aankoop traditionele ambachtelijke vaardigheden en cultureel erfgoed ondersteunt. Dus waarom zou je vandaag je huis niet inrichten met Nkuku?