Wonen Krant
Image default
Wonen in een appartement

Jahnig ter Braak: Uw betrouwbare partner in Twente's woon- en vastgoedmarkt

Bent u op zoek naar een deskundige makelaar in Enschede, Borne, of omliggende gebieden zoals Delden en Hengelo, vooral voor zaken als bedrijfspanden, nieuwbouwprojecten, of het kopen van een huis? Marcel Kon Makelaardij staat bekend als een betrouwbare en deskundige keuze in Twente. Hier is wat u moet weten over hun diensten en expertise.

Uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt

Marcel Kon Makelaardij is niet zomaar een makelaarskantoor; het is een entiteit die diep geworteld is in de Twentse regio. Hun grondige kennis van de lokale woningmarkt is een onmisbaar voordeel voor iedereen die op zoek is naar vastgoed in Enschede, Borne, Delden, Hengelo, en omliggende gebieden. Of u nu een bedrijfspand zoekt in Enschede, geïnteresseerd bent in nieuwbouwprojecten, of een huis wilt kopen in Borne, zij hebben de expertise om u te begeleiden.

Erkend NWWI Taxateur

Een van de sleuteldiensten van Marcel Kon Makelaardij is hun erkende NWWI-taxatie. Als gecertificeerd taxateur bieden zij nauwkeurige en betrouwbare taxaties die essentieel zijn voor een reële marktwaardebepaling van uw eigendom. Dit is cruciaal voor zowel kopers als verkopers in het vaststellen van een eerlijke prijs.

Erkend bedrijfsmakelaar in het team

Marcel Kon Makelaardij onderscheidt zich ook door het hebben van een erkend bedrijfsmakelaar in hun team. Dit betekent dat ze niet alleen deskundig zijn in residentieel vastgoed, maar ook in commercieel vastgoed. Voor ondernemers die op zoek zijn naar het perfecte bedrijfspand in Enschede of elders in de regio, biedt dit team deskundig advies en begeleiding.

Persoonlijke aanpak: Korte lijntjes en snel schakelen

Wat Marcel Kon Makelaardij echt uniek maakt, is hun persoonlijke benadering. Klanten waarderen de korte communicatielijnen en het vermogen om snel te schakelen. Deze benadering zorgt voor een vlotte en efficiënte afhandeling van uw vastgoedtransacties, met aandacht voor uw specifieke wensen en behoeften.

Hoge klanttevredenheid op Google en Funda

De reputatie van Marcel Kon Makelaardij wordt versterkt door hun hoge klanttevredenheidsscores op platforms zoals Google en Funda. Deze beoordelingen weerspiegelen hun betrouwbaarheid, professionaliteit en de kwaliteit van hun dienstverlening.

Marcel Kon Makelaardij is uw ideale partner in de Twentse vastgoedmarkt. Of het nu gaat om het vinden van een geschikt bedrijfspand in Enschede, het navigeren van nieuwbouwprojecten in Hengelo, of het kopen van uw droomhuis in Borne, hun uitgebreide kennis, erkende expertise en persoonlijke benadering maken hen tot een topkeuze. Neem vandaag nog contact op met Marcel Kon Makelaardij voor een deskundige en persoonlijke begeleiding bij al uw vastgoedbehoeften in Twente!

Betrokkenheid bij nieuwbouwprojecten in Enschede

Marcel Kon Makelaardij speelt een actieve rol in diverse nieuwbouwprojecten in Enschede. Hun betrokkenheid biedt voordelen zoals:

  • Eerste toegang tot nieuwe woningen: Door hun directe betrokkenheid bij nieuwbouwprojecten kunnen zij potentiële kopers voorzien van informatie over nieuwe beschikbare woningen voordat deze op de open markt komen.
  • Expertise in nieuwbouw: Hun expertise in nieuwbouwprojecten betekent dat zij waardevol advies en begeleiding kunnen bieden bij het kopen van een nieuwbouwwoning, van de grond af aan.

Het belang van regelmatig contact

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van huizen, vooral nieuwbouw, is het raadzaam om regelmatig contact te houden met Marcel Kon Makelaardij. Dit kan op verschillende manieren:

  • Direct contact met het kantoor: Regelmatig contact houden met het kantoor van Marcel Kon Makelaardij zorgt ervoor dat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden in de regio.
  • Abonneren op de nieuwsbrief: Een andere effectieve manier om op de hoogte te blijven van het laatste woningaanbod, inclusief nieuwbouwprojecten, is door u te abonneren op hun nieuwsbrief. Dit zorgt ervoor dat u directe updates ontvangt over nieuwe beschikbaarheden, markttrends en ander relevant nieuws.

Met de toenemende betrokkenheid van Marcel Kon Makelaardij bij nieuwbouwprojecten in Enschede, biedt het kantoor unieke mogelijkheden voor potentiële kopers. Door regelmatig contact te onderhouden of te abonneren op de nieuwsbrief, kunt u vooraan staan in de rij voor spannende nieuwe woningaanbiedingen en profiteren van hun diepgaande kennis en expertise op het gebied van zowel bestaande als nieuwe woningen. Neem vandaag nog contact op met Marcel Kon Makelaardij om uw kansen op de vastgoedmarkt in Twente te maximaliseren!

https://www.jahnigterbraak.nl/